zaterdag 10 november 2007

De sojabonen komen van het land, daar moesten veel kinderen bij helpen en dan sla je school een dagje over...
Afgelopen donderdag kwamen Nelleke en Rahman even kijken naar hun dochter! Dat was echt gezellig en Jip en Janneke waren ook net op bezoek, dus het was echt druk!
We gingen op een andere dag nog een verhaaltje naspelen en ik deed alsof ik op een deurbel duwde en zei: "Tringgg!" Neemt Hawa de telefoon op...de hutjes hier hebben helemaal geen deurbel!

Vorige week zondag hadden we voor de bijbelstudiegroep gekookt, dat was echt gezellig met zijn 25en in de tuin rijst met kip eten en als toetje meloen en bananencake! Tijdens het eten moest ik echt nog heel veel lachen, want zij vinden ons eten echt heel zoet, dus er moet altijd heel veel kruiden bij, dus ook zout, wij geven het zoutpotje door, komt de zout er niet uit, halen ze de deksel eraf, zien ze dat er rijst in zit, nou dat vonden ze echt raar, je gaat toch geen rijst in je zoutpotje bewaren!
Heel bijzonder om zo met elkaar te eten.

Het is wat meer gaan waaien, dan komt er meer stof in het huis, maar ja, Britta, ik heb ook nog geen enkele stofdoek aangeraakt, want we hebben een werkster! Ook de bomen buiten verliezen hun groene glans door het stof. Afgelopen week ook geen regen gehad, dus we komen echt in het droge seizoen terecht.

Tot de volgende keer en veel plezier met de storm en bedankt weer voor alle lieve mailtjes!