zaterdag 12 januari 2008

Iedereen is weer terug! Dus we hebben net een vakantiebijkletsuurtje gehad...
Siebrand en Linet zijn naar Accra geweest om het een en ander te regelen voor het opstarten van een copycentre en het zusje van Linet kwam aan op het vliegveld in Accra, ze komt hier eens kijken en meehelpen.


Oma, kijk...mama, Paul en ik waren in Tamale, maar Anneloes heeft oliebollen gebakken, het was een super succes! En mam, zie je de gordijntjes hangen...
Dit is echt smullen! En er zat ook poedersuiker bij!
Rachel, Anneloes en Marleen zijn een paar dagen naar het National Park Mole geweest, dat ligt ongeveer 3 uur rijden van Tamale vandaan en daar kun je olifanten spotten! Je ziet dat de natuur hier al iets groener is, dan bij ons. Naast olifanten hebben ze ook nog apen, herten, wilde zwijnen en vogels.
Vlakbij Mole ligt deze moskee in het dorpjeLarabanga. Deze moskee is een van de oudste, nu nog bestaande gebouwen in Ghana. Hij ziet er echt apart uit.


En het zusje van Linet, Hanneke, heeft allemaal tijdschriften meegenomen, dus lekker ff lezen in Libelle, Viva, Flair, Esta (heel belangrijk zo blijf ik toch een beetje op de hoogte van de laatste roddels, mode en andere zeer belangrijke details!) en een zeer hoogstaand tijdschrift de Quest en daarin las ik het volgende:

Volgens Britse onderzoeker kunnen we van tevreden mensen in onze maatschappij leren wat het geheim is van een gelukkig leven:

Relaxen!

Geluk zit niet in luxe vakanties, snelle auto's en dure tv's. We vinden pas echt geluk in een lekker middagdutje (helemaal mee eens!), mooie muziek (meiden, bedankt!) en lekker met elkaar eten (wel fijn dat ik nu lekker kan koken en vooral bananencake kan bakken)!

Dus...relaxe en geniet van de nieuwe week!

Oja, Arma, ook je geweldige sms moet ff op mijn blog:

Albert Einstein: "Verbeeldingskracht is belangrijker dan kennis!" Die man kende ons toen al!


Geen opmerkingen: