zondag 20 januari 2008

Op de tweede dag werd er slagbal gespeeld, dit hadden ze nog nooit gespeeld. We hebben ook weer per klas gespeeld. Na 1 keer uitleggen nam de headmaster het over, dat was super, want zo konden wij met de andere klassen nog wat spelletjes doen, zoals estafette, tikspelletjes en bokspringen, dat vonden ze zo geweldig, dat ze het later zelf gingen doen!
En na afloop met zijn allen op de foto!
Het was echt genieten, voor de leerkrachten, de kinderen en ook voor joef, want k heb weer zoveel geleerd waarom ik bepaalde dingen in mijn klas aanleer, want van samenwerken hebben ze hier nog nooit gehoord, of je bent 12 en je kunt nog niet eens een balletje vangen, omdat je dat nooit hebt geleerd en bij slagbal, gewoon met zijn allen op de bal duiken als veldpartij en de renner die rent gewoon door, zonder in te schatten of ie het volgende honk nog wel haalt!

En kijk eens Jeroen v.G., dit spel vonden ze helemaal geweldig, dat hebben we op de derde dag gedaan. We hebben toen op het sportveld allemaal spelletjes neergelegd, die ze zelf konden gaan spelen. En Nienke, heb je een indruk van de spelletjes en je ziet het...je pakketje gaat helemaal goed komen!

Dan ga k nu ff naar de Black Stars kijken, want die spelen de openingswedstrijd van de Africa Cup tegen Guinee, maar het is nog steeds 0 - 0!

En van de week zal k ff een mode reportage laten maken, want k heb nieuwe kleren, maar k wil graag dat het pak pure hagelslag op mijn hoofd blijft staan, maar k ben veel te druk om mijn hoofd stil te houden, want het zo spannend die voetballende Ghanezen!

Succes weer met de nieuwe week en veel plezier met sporten,

liefs joef.

Oja, k ben echt een topboek: De zware met het witte hart, aan t lezen, gaat over Ghana!Bedankt, papa en Anneke!


Geen opmerkingen: